duyulmamış davetiye sözleri Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article


Geleceğe tamam atacakları Bu ilk adımı beraberce yürümek ve mutluluğu parsellemek üzere sizlerle yanında olmaktan saadet duyarız.

160-Bizim dirlikımızla beraberken medlul kazandı. çok bir birlikteliğe aşama atacağımız bu ongun günde gecemiz de sizleri bile aramızda seçmek istiyoruz…

135-Aşkımızın sonsuza denli sükûnet ve saadet ile sürebilmesi dileğimizle sizleri aramızda görmekten bahtiyar olacağız…

Bir ömür sürmesini istediğimiz bu mutluluğumuzun temellangıcında siz kalburüstü dostlarımızı da aramızda görmekten şeref duyarız.

Gördük sevdik birbirimizi dualar birleştirdi kalplerimizi Tanrı bozmasın beraberliğimizi bu beraberlikte söylenti veriyoruz bileceğiz kıymetimizi nişan törenimize bekleriz siz sevdiklerimizi.

Avluımızın en anlamlı hasetnde siz canan dostlarımızla beraberinde olmaktan itibar duyacağız.

Yaşantıımdaki mutluluğu buldum ve bu devir bile ona avluımı vermeye lafız veriyorum. Mutluluğa doyacağımız bu günde, mutluluğumuzu paylaşhamur ve bizimle olmaya ne dersiniz.

Sessiz sabık yıllarda bulduk birbirimizi Tutunup sevdamıza yaneşeliık sevgimizi Şimdi bu saadet birleştirecek hepimizi Düğün törenimize bekliyoruz hepinizi

düğün davetiyesi sözleri kısa 175-Tığ birbirimizin aşkına sevgisine sınırlılığına inanmışken siz dostlarımız da şahitliğine ihtiyacımız var. Düğün törenimiz bile sizleri aramız da görmekten itibar duyarız…

Ermiş ve ulu olan Tanrı gözetiminde evlilikten daha davetiye sözleri kısa cana yakın ve kalburüstü bir yapı inşa edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

Dirimımızın bu en anlamlı ve en tatlıca hasetnde siz ömre bedel dostlarımızı aramızda görmekten şeref duyacağız

82-Biz evleniyoruz… siz kalburüstü dostlarımızı bizim mutluluğumuza ortak olmanızı istiyoruz…

Temelrollerini elkızı ve damadın paylaştığı bu eşsiz filmin galasında sizleri de aramızda görmekten bahtiyarlık duyarız.

Geleceğe harbi atacakları Bu ilk girişimı beraberce yürümek Ve mutluluğu onaylamak üzere Sizlerle yanında olmaktan feyiz duyarlar.

Report this wiki page